De voordelen van het systeem

DOUBLE-FUNCTIE:

DE INGANGEN VERDUBBELEN

• Dankzij de double-balancering is een uitgang van de centrale in staat om twee verschillende zones te herkennen.

• Eenvoudige installatie en optimalisering van de uitbreidingen.

• Twee zones kunnen op dezelfde ingang worden aangesloten en kunnen apart beheerd worden.

 

 

 

FREE IN/OUT-FUNCTIE

Iedere ingang van de uitbreiding 8I/8O kan vrij geprogrammeerd worden als alarmingang of als uitgang. Het aantal ingangen dat op de centrale kan worden aangesloten verandert niet als er uitgangen worden toegevoegd.

 


 

 

 

DE COMELIT CENTRALES:
DRAADLOOS GEDEELTE

De centrale werkt probleemloos in omgevingen waar andere draadloze detectiesystemen geïnstalleerd zijn; via een interface die is verbonden met de bus van de centrale (en die in de behuizing van de centrale kan worden ingebouwd), is het mogelijk draadloze volumetrische detectoren, draadloze contacten en sirenes zowel binnen als buiten te gebruiken. De draadloze toestellen hebben bij normale gebruiksomstandigheden een gegarandeerde batterij-autonomie van meer dan 5 jaar! Ze hebben een ingebouwd geheugen en zijn bidirectioneel, wat betekent dat ze met de centrale communiceren en op een frequentie van 868 MHz werken, maar op de smalle band en met digitale transmissie: het maximum qua kwaliteit en betrouwbaarheid met een gegarandeerde transmissie over 500 meter in open gebied.


 

 

SAFE MANAGER

Comelit heeft een eigen, specifieke software voor beheer en programmering van inbraakalarmsystemen ontwikkeld die het mogelijk maakt om de efficiëntie van de verschillende apparaten en de functionaliteit van de aangesloten ICT-apparaten altijd onder controle te houden.

• Eenvoud van programmering van het systeem

• Downloaden van het programmeergeheugen

• Volledige controle van de centrale in real-time